Sider

fredag den 26. december 2014

Lidt julestemning

Det smukkeste juletræ og masser af fine gaver juleaften.

Mit julelook skudt meget hurtigt inden vi skulle ud af døren, så beklager det lidt stenede udtryk ;)

Læææækker frokost tidligere i dag og mine forældres fine lille juletræ.

Jeg har ikke taget specielt mange billeder af julen i år - har haft brug for bare at koble 100% af, så har ikke tænkt så meget over at finde kameraet frem. Og så holdt vi jo ikke selv juleaften i år, og jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg bryder mig bare ikke om at gå og tage et hav af billeder hjemme hos andre. Så I må lige nøjes med disse ;) Men jeg har haft nogle fantastiske dage med familien med masser af hygge, gåture, fantastiske gaver og selvfølgelig den lækreste mad. Weekenden står på en masse arbejde for mit vedkommende, inden jeg har fri mandag og tirsdag igen. Jeg håber også I har haft nogle fantastiske juledage! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...