Sider

tirsdag den 23. december 2014

Mit juleaftensoutfit

Kjole: H&M - Øreringe: H&M - Læbestift: MAC - Taske: H&M - Neglelak: OPI - Ur: Michael Kors - Sko: H&M

Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at købe noget nyt tøj til jul/nytår i år, da det har været lige dyrt nok med julegaver. Men så faldt jeg over denne fine kjole fra H&M til bare 99 kr, og så synes jeg alligevel nok, der kunne blive råd. Så selvom den ikke umiddelbart er så typisk julet, så tager jeg den på juleaften. Og i den ideelle verden havde jeg kombineret den med alle tingene på collagen, men i virkeligheden ejer jeg kun læbestiften, neglelakken og uret. Og det gik lidt stærkt med at få pakket, så glemte helt en lille taske og pæne sko. Men ja, sådan kan det gå, og juleaften er ikke specielt højtidelig i vores familie alligevel. Tænk at det allerede er juleaften i morgen! Har I styr på, hvad I skal have på? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...