Sider

tirsdag den 2. december 2014

Skønhedsfavoritter: November 2014


Så er det endnu engang tid til en omgang skønhedsfavoritter! Denne gang med et par nye ting, men også nogle gengangere. Det er nemlig noget ganske særligt i min verden, når jeg genkøber et produkt, for som regel vil jeg gerne prøve noget nyt, så de har bestemt fortjent at blive nævnt igen. Så her er mine favoritter fra november:

1. Garnier øjenmakeupfjerner:
Dette er én af genkøbene. Jeg var lige løbet tør for den, da jeg skyndte mig ud efter en ny. Det er nemlig en super skånsom og effektiv øjenmakeupfjerner, så jeg så ingen grund til at prøve noget nyt denne gang.

2. MAC lustre-læbestift i farven "Capricious":
En læbestift fra min tur til London i den smukkeste mørkerøde farve. Den ser umiddelbart ret dramatisk ud, men den er ikke vildt farvemættet, så den ser stadig ret naturlig ud på læberne. Perfekt til efterår og vinter!

3. MAC cremesheen-læbestift i farven "Fanfare":
Endnu en læbestift fra London-turen. Sammen med den forrige farve er den nærmest det eneste, jeg har brugt på læberne hele måneden. Det er en super fin varm rosa farve, som er meget naturlig, men stadig ret frisk.

4. Dr. Weil for Origins "Mega-Mushroom" serum:
Min hud har føltes en anelse ude af balance den sidste tid med både virkelig tørre pletter og områder med urenheder, så det har været lidt mærkeligt, men jeg tænker, det er fordi, jeg har været stresset. Denne serum er dog perfekt til at få huden i balance igen og generelt til hud, der er sensitiv og reaktiv. Så jeg synes bestemt allerede, at min hud er mere i balance efter at have brugt den i en lille måneds tid. Den er bare super lækker!

5. Real Techniques "Expert Face Brush" pensel:
Denne pensel købte jeg også i London, og den er bare super god til flydende foundations. Den er nem at bruge og giver et virkelig naturligt look, hvilket jo er vigtigt i forhold til foundations.

6. Origins "Make A Difference Plus" fugtighedscreme:
Endnu et genkøb! Det er ikke ret lang tid siden, denne creme sidst var med i et favoritindlæg, men den er og bliver altså bare min yndlings. Super lækker og let konsistens, men giver samtidig vildt meget fugt og gør huden SÅ blød. Og så dufter den fantastisk. Prøv den! Jeg elsker virkelig Origins, som I måske kan fornemme.

Og det var det! Så er vi allerede i en ny måned og en fornem én af slagsen. Rigtig glædelig december ;)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Har selv fanfare, så lækker!

  Knus!

  // Ps. lige nu kan du vinde et gavekort til smykkebutikken Chanti på 400 kroner inde på bloggen! Konkurrencen slutter imorgen! :'))

  http://www.gittemary.com/2014/11/give-away-400-dkk-chanti-gift-vouche

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en smuk farve! :)

   Slet
 2. Kunne være man burde prøve Origins "Make A Difference Plus" - den lyder i hvert fald lækker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i hvert fald kun positive ting at sige om den - lige pånær prisen måske ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...