Sider

tirsdag den 9. december 2014

Små særheder..

(Selvom julen er hyggelig og alt det der, så drømmer jeg mig altså ret meget tilbage til Spanien for tiden..)

Mens jeg knokler videre med min bacheloropgave, er der dog alligevel lige blevet tid til et lille indlæg i dag, nemlig nogle random facts. De er jo altid meget sjove (synes jeg selv i hvert fald) og kræver heller ikke det helt store og omfattende arbejde fra min side ;) Så her er lidt mærkelige facts om mig:

- Min all-time yndlingssang er Jimmy Eat Worlds "23" og har været det siden ca. 2006, hvor jeg hørte den for første gang i One Tree Hill. Det er og bliver bare en fantastisk sang - hør den! (link)
- Jeg køber stadig al min musik i iTunes fremfor at streame det på Spotify - jeg vil nemlig gerne EJE det.
- Jeg går altid rundt og synger (højt), når jeg er alene, men bryder mig ikke om at synge foran andre.
- Jeg har ikke nogen særlig sofistikeret smag i biler, og min drømmebil er enten en Bobbel/Beetle eller en Fiat 500 i lyseblå. Meget mere spændende end en kedelig Audi, ikke? ;)
- Jeg har måske (kun måske!) en gammel plakat af Ian Somerhalder til at hænge i mit skab, som jeg ikke har nænnet at skille mig af med, og jeg har måske også et signeret billede af ham. #drømmemand
- Lige meget hvor syg jeg er, får jeg aldrig feber og har ikke haft det siden jeg var helt lille.
- Mit fjernsyn kører for det meste på TV2 - jeg er så ung og hip!
- Jeg har en "random facts"-note på min telefon, så jeg hurtigt kan skrive ned, hvis jeg kommer på noget sjovt om mig selv til disse slags indlæg i løbet af dagen. Man kan altså ikke altid undgå en smule narcissisme som blogger, okay? ;)

Kan du nikke genkendende til nogle af tingene? Og har du en all-time yndlingssang, du vil dele?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Jeg har det omvendt med sygdommen faktisk. Jeg er sjældent sådan rigtig syg, men når jeg er, så hamrer den også bare igennem for fuld hammer lige pludselig og ALTID med feber fra første til sidste dag. Og selvom jeg måler min temperatur og jeg ikke just er klar til indlæggelse, rent febermæssigt, så er det virkelig den del der gør at jeg må ligge under for sygdommen herhjemme. Den er også altid sikker at når feberen er væk skal jeg blive under dynen én dag mere - Ellers går jeg direkte ud og bliver syg igen, og så starter det forfra. :S

  Jeg har ikke sådan en note på min telefon til bloggen, men jeg har én til min bog. Eller havde, nu er første manuskript jo færdigt og jeg forsøger at holde mig selv lidt i skak og ikke gå i gang med nr 2 endnu. Jeg skriver nemlig også opgave og burde være meget mere fornuftig. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan skam også sagtens blive virkelig syg, feberen udebliver bare altid, og så ender det med at vare utrolig længe, da feberen jo faktisk forbedrer immunforsvaret :( Det er bare det værste at være syg!!
   Det lyder bare spændende med din bog :D

   Slet
 2. Jeg har det ligesom dig, køber det hellere på iTunes, fremfor at høre på Spotify :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre jeg ikke er den eneste! Det er bare så dejligt rent faktisk at eje musikken ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...