Sider

mandag den 19. januar 2015

2014: Mine højdepunkter #1


2014 var egentlig et ret godt år for mig. Der har selvfølgelig været både op- og nedture, men jeg føler, at jeg er kommet godt igennem det hele og har også forbedret mig og gjort nogle ting, som jeg før ikke ville have haft modet til. Så ja, som sagt et ret godt år med masser af fantastiske oplevelser. Derfor synes jeg, det er på tide med et lille tilbageblik på nogle af højdepunkterne i et par indlæg her på bloggen. Håber ikke I er alt for trætte af disse typer indlæg, for de er godt nok de fleste andre steder i blogland også, men jeg synes de er så hyggelige, og også meget lærerige at lave faktisk - det hele bliver ligesom sat i perspektiv. Så lad os komme i gang med højdepunkterne fra den første halvdel af 2014:

Januar bød som sædvanligt på et stort håndboldmesterskab, men denne gang blev det afholdt i Danmark, og jeg var så heldig at være med i hallen i Herning til Danmarks første kamp. Det var en kæmpe oplevelse, og jeg så virkelig mange kendte mennesker- så sjovt! (Billede)

Efter 3,5 gode år med min gamle iPhone 4 var det dog alligevel tid til en opdatering på mobilfronten i 2014, så jeg købte denne utrolig smukke iPhone 5S i stedet for. Åh, hvor jeg stadig elsker den så højt!

Bloggen fik sit nuværende design, som jeg faktisk stadig ikke er helt træt af, samt sin helt egen Facebook-side. Store ting!

Jeg holdt fødselsdag med hele familien i det skønneste sommervejr med de lækreste kager, friske danske jordbær (åh, hvor jeg savner jordbær!) og fantastiske gaver ovenpå en veloverstået eksamen.

Og det var altså så nogle af højdepunkterne fra den første halvdel af 2014! Stay tuned for den sidste halvdel, hvor der skete nogle ret så spændende ting bl.a. i form af to skønne rejser ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...