Sider

lørdag den 24. januar 2015

2014: Mine højdepunkter #2

Så er det tid til højdepunkterne fra den sidste del af 2014. En periode, hvor der skete masser af spændende ting i mit liv! Så lad os komme i gang med højdepunkterne:

Jeg var på en fantastisk ferie i Spanien med min familie. Vi havde den smukkeste udsigt fra vores hotelværelse (øverste billede), vejret og området var perfekte, og vi spiste den bedste mad. Og så trodsede jeg min slemme højdeskræk og tog op på toppen af Gibraltar-klippen og så de sødeste aber. Som sagt, fantastisk ferie!

Jeg skulle i praktik i forbindelse med min uddannelse og var så heldig at få den fedeste praktikplads i en biograf (som kommunikationsmedarbejder), hvor jeg lærte en masse og så masser af gode film bl.a. "Magic in the Moonlight" (billede).

Jeg tilbragte en fantastisk forlænget weekend i London med nogle søde venner. Vi shoppede en masse, og så besøgte vi Harry Potter-studiet, hvor vi så masser af sets og rekvisitter fra filmene. En kæmpe oplevelse og en skøn tur!

Jeg havde en kæmpe kamp med mig selv angående min afsluttende bacheloropgave, men jeg endte alligevel mod alle odds med at aflevere en opgave, som jeg var ret tilfreds med (det samme gjaldt heldigvis også min lærer og censor til eksamen!). Jeg kunne derfor holde jul med rigtig god samvittighed sammen med hele familien.

Og det var så det år - utroligt så hurtigt det går! Men som sagt, så var det alt i alt et ret godt år for mig. Havde I også et godt 2014 eller er I mest af alt glade for, at det er overstået? ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Mit HP Studio-besøg er også klart en af mine 14 højdepunkter - fååårk det var vildt.

    - Anne

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...