Sider

mandag den 5. januar 2015

Året 2015???


Det er nok ikke ligefrem gået nogens næse forbi, at vi lige har taget hul på et helt nyt år, og det er derfor tid til at se tilbage på det forgangne år og lægge planer for det nye. 2014 var et ret godt år for mig, så jeg håber 2015 kan blive mindst ligeså godt. Det vil dog uden tvivl blive et meget anderledes år for mig, da jeg afslutter min uddannelse denne måned, og derfor skal ud på det store og skræmmende marked for jobsøgende. Jeg håber så inderligt, at jeg kan finde et godt job, og det er derfor også helt klart mit primære mål for året, selvom det uden tvivl bliver svært.

Derudover har jeg også et andet stort mål for 2015, et mål som jeg stort set deler med resten af den danske befolkning, nemlig at smide nogle kilo. Jeg har i det forgangne år efterhånden virkelig måttet sande, at tiden, hvor jeg bare kan spise, hvad jeg har lyst til og lade være med at dyrke særlig meget motion, uden det kan ses, er forbi og har været det ca. siden jeg blev 22. Trist, men sandt. Så jeg skal virkelig i gang med min gode træningsrutine igen (den blev desværre lagt ret meget på hylden under mit bachelorprojekt) og for alvor få min meget søde tand under kontrol, så jeg forhåbentlig kan få min lidt slankere krop tilbage igen. Det kræver selvfølgelig en masse hårdt arbejde, men jeg er super motiveret!

Har I nogle spændende mål eller planer for 2015? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...