Sider

fredag den 9. januar 2015

For tiden..


Der er altså godt nok lidt stille herinde for tiden og har egentlig været det i lang tid nu. Men disse dage har jeg haft travlt med arbejde, og så har jeg begået den store fejltagelse at se Gilmore Girls igen, så har været en anelse (læs: meget) optaget af den. Derudover har jeg også en eksamen i næste uge, jeg har arbejdet lidt på, så der har egentlig været nok at se til. Og jeg har bare svært ved at komme ind i en ordentlig rytme med bloggen igen desværre. Men jeg arbejder på nogle indlæg, så jeg håber snart, jeg finder rytmen igen. I morgen skal jeg arbejde, og derefter tager jeg et par dage hjem til mine forældre og slapper af. Det bliver dejligt! Håber I har det godt og rigtig god weekend :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Åååh, Gilmore Girls. Den fanger næsten lige meget hver gang! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det gør den virkelig - man bliver helt suget ind i deres univers! ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...