Sider

torsdag den 29. januar 2015

Lækkert til træningen


Jeg har lidt svært ved at komme ind i en ordentlig rytme med min træning for tiden, og rigtig mange gange ender det med, at jeg slet ikke kommer af sted pga. manglende motivation, hvilket jo ikke er optimalt. Og hvad kan man så gøre ved det? Jo, i min verden kan noget lækkert nyt træningstøj give mig en fornyet lyst til at komme af sted - i hvert fald i en lang nok periode til, at jeg kommer ind i en god rytme igen. Jeg har derfor lavet en lille collage med masser af lækkert træningsudstyr fra Stylepit, som jeg bestemt godt kunne tænke mig at lægge i indkøbskurven.

Som I kan se, er jeg mest til lidt mere afdæmpede farver tøjmæssigt - jeg synes ikke lige pangfarver og vilde mønstre gør så meget godt for min krop, haha. Men derimod kan jeg super godt lide farvede sko for at give et friskt pust til det hele. Udover tøj og sko kunne jeg virkelig godt bruge lidt andet udstyr også, bl.a. en rigtig sportstaske, da jeg lige nu bare bruger et kedeligt net, samt en ordentlig drikkedunk. Og så kunne et par håndvægte til brug hjemme også være super godt til de dage, hvor jeg måske ikke har nok tid til at tage i fitnesscentret. Har I også lyst til nyt træningsudstyr, når motivationen mangler? Og har I været forbi Stylepits sportsafdeling i den forbindelse? De har så mange fristelser! :)


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...