Sider

onsdag den 21. januar 2015

Mere nyt til hjemmet


Så fik jeg lavet et lille fint arrangement omkring min nye lysestage på mit sofabord, hvilket indebar et par nye indkøb, nemlig bakken fra Hay og kaktussen, som er købt i en lille blomsterbutik i mine forældres by. Jeg er bare så glad for, hvordan det endte med at fungere sammen, og det passer super godt ind i min lejlighed!

De sidste dage har stået på en del arbejde for mig, så der har været en del at se til, og ellers har min første uge som færdiguddannet ikke ligefrem været den fantastiske dans på roser, som jeg havde forestillet mig. Jeg havde nemlig lidt af en krise ovenpå min eksamen udløst af en periode med al for meget stress, nervøsitet og al for lidt søvn, der gav nogle meget voldsomme reaktioner i min krop, hvilket var meget ubehageligt og chokerende. Den havde jeg ikke lige set komme i hvert fald! Men jeg har det heldigvis godt igen nu efter at have taget den med ro og endelig fået sovet ordentligt igen, så nu skal jeg bare lige lære mit nye liv som jobsøgende at kende. Det er mærkeligt, som man bare aldrig kan være tilfreds, for i lang tid har jeg virkelig set frem til at blive færdiguddannet, mens jeg lige nu allerhelst bare vil være tilbage i de trygge rammer som studerende igen - ret dumt, ikke? ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...