Sider

lørdag den 17. januar 2015

Nyt til hjemmet


Som jeg nævnte i indlægget den anden dag, så overraskede mine forældre mig med den fineste gave i går efter min eksamen, de gav mig nemlig denne super smukke Tom Dixon-lysestage, som jeg har været vild med i flere år. Men på SU smider man altså ikke lige så mange penge efter en lysestage (gør jeg i hvert fald ikke), så jeg er bare så lykkelig over endelig at eje den. Og er så utrolig taknemmelig over at have sådan nogle søde forældre, der forkæler mig så meget. Så nu skal jeg bare lige have fundet det perfekte arrangement til den i min lejlighed! :)

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Åh, de er også bare super super fine. :D Kan godt forstå du er glad for den, sikke en fin eksamensgave. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...