Sider

mandag den 26. januar 2015

Udsalg i Matas


Jeg arbejder jo i Matas, og derfor synes jeg jo også nærmest det er min pligt at informere jer om, at der er nogle ret så gode tilbud i Matas-butikkerne for tiden. Der er fx mange af julens gaveæsker, der er sat ned med helt op til 40%, hvilket jeg også selv er kommet til at benytte mig af. Jeg har nemlig selv købt Viva La Juicy Noir-æsken (yndlingsparfumen!), som var sat ned fra 550 til godt 300 kr - billigt! Og ellers er der også en del andre nedsatte dufte, hvor jeg også kom til at købe en anden Juicy Couture parfume, som stod til halv pris. Så jeg vil da lige opfordre jer til en tur i Matas - det varierer dog fra butik til butik, hvilke varer, der er tilbage, så det er måske en god idé at kigge i flere forskellige butikker, hvis det er muligt. Jeg synes i hvert fald, der er SÅ mange lækre tilbud, og I kan tro det er en udfordring at arbejde der nogle gange, der er simpelthen alt for mange fristelser ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...