Sider

torsdag den 19. februar 2015

Den perfekte blå skjorte?


Jeg har i lang tid været på jagt efter en klassisk blå skjorte, men har gang på gang måttet opgive, da jeg simpelthen ikke kan finde én, der sidder pænt på mig. Jeg så dog her for nyligt, at Ganni kommer med en virkelig lækker skjortekollektion her til april, og de lækre billeder af netop den kollektion fik mig igen til at drømme om den perfekte blå skjorte.

Jeg har derfor sat mig for, at nu skal jeg simpelthen bare finde én, der sidder godt på min figur, om jeg så skal hele Aalborg og internettet igennem først. Dog skal det også lige siges, at dem jeg indtil videre har prøvet mest har været i den billige ende, så jeg håber, at hvis jeg er villig til at give lidt mere for den, at den så sidder bedre og ikke ligner et telt på resten af mig, hvis den også skal passe over brystet, som de andre har tendens til. Jeg vil derfor helt klart se nærmere på Gannis skjortekollektion, når den kommer, og evt. også prøve nogle fra Ralph Lauren, da de jo om nogen er kendt for klassiske skjorter. For blå skjorter er jo også netop så klassiske og tidsløse, at det bestemt er en investering, der er værd at kaste lidt ekstra penge efter. Er I ikke enige? ;)

Billeder: Ganni / Ralph Lauren
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Er helt enig. Har selv købt en lækker en fra Gina Tricot til 349 kr. Det var den der sad bedst på mig :) <3

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan være jeg skal en tur i Gina Tricot også så - tak for tippet! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...