Sider

tirsdag den 24. februar 2015

Den sødeste kærlighedshistorie...


Jeg er ikke lige i det bedste humør for tiden af flere forskellige grunde, så her i sidste uge, da jeg skulle finde en bog at gå i gang med, stillede jeg mig simpelthen bare foran min bogreol og ledte efter den bog, som jeg forbandt med den største glæde. Valget faldt på Stephanie Perkins' "Anna and the French Kiss", og nu da jeg er færdig med at genlæse den, var det bestemt det rigtige valg! Det er nemlig bare den sødeste kærlighedshistorie, som bare gør én så glad, når man læser den. Den handler om pigen Anna, der bliver sendt på kostskole i selveste Paris, hvor hun forelsker sig i en skøn fyr, men det er ikke helt problemfrit! Så hvis du er på udkig efter en super god og (sukker)sød kærlighedshistorie, så vil jeg klart anbefale denne, og hvis du ikke er til engelske bøger, så udkommer den på dansk i april. Seriøst, læs den! :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Ja, ja, JA! Den er så sød og så fin den bog!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, man får helt sommerfugle i maven, når man læser den! :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...