Sider

fredag den 27. februar 2015

Fredag og sådan..


Ih altså, det er efterhånden ved at være noget af en cliché med mine forklaringer på mit fravær fra bloggen, men sandheden er simpelthen bare, at 2015 bestemt ikke har været noget godt år på det personlige plan indtil videre - slet slet ikke! Vi kæmper lige nu med noget meget alvorlig sygdom i familien, som bare tager rigtig hårdt på mig, og i den forbindelse føles det også pludselig bare utrolig overfladisk at snakke om pænt tøj og læbestifter. Kender I det? Men på den anden side, så er det jo egentlig også noget pjat, for det nytter jo ikke noget at sætte sit liv fuldstændig på pause, når det hele bliver svært. Så nu hvor jeg lige har haft lidt tid til at sunde mig, så skal der nok komme mere gang i den herinde igen, jeg har endda også en del gode idéer til kommende indlæg. Men jeg syntes i hvert fald lige, jeg skyldte jer en forklaring! Vi blogges ved (i morgen, I promise!) og så må I have en skøn weekend allesammen :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...