Sider

mandag den 2. februar 2015

Hverdagstanker

Et par Instagram-billeder fra den sidste tid; det smukkeste vinterlandskab og mit dimissionslook ;)

Jeg tænkte lige at det var på tide med en lille livsupdate, da de sidste mange indlæg har været ret målrettet et specifikt emne. Jeg havde troet, at mit "nye" liv som færdiguddannet og jobsøgende ville have været lidt mindre travlt end eksamenstiden, men indtil videre har jeg måttet tro om igen. Jeg har nemlig haft en hel del arbejde i Matas, samt en del andre aftaler, møder og så det ret tidskrævende arbejde med at lave ansøgninger og søge jobs. Så mange fridage er det ikke blevet til indtil videre, men det er jo også kun godt at holde sig i gang. Derudover er jeg også endelig kommet i gang med træningen igen, og det kan virkelig mærkes i hele kroppen ovenpå min alt for lange pause - av av! Og så synes jeg heldigvis, jeg føler mig lidt mere inspireret mht. bloggen for tiden, det kniber bare en anelse med tiden stadig, men bare inspirationen er der, så går det nok. Ellers håber jeg, I har det godt allesammen - I er lidt stille i kommentarerne for tiden, men det matcher nok også meget godt stilheden fra min side ;) Hav en skøn uge!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Ak ja – jeg er også begyndt at træne igen, og det er altså helt enormt hårdt. Men også dejligt at gøre noget godt for sig selv og sin krop på den måde :)

  Det lyder som om, du har det super godt, selvom der er run på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og ja, det har jeg heldigvis også ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...