Sider

tirsdag den 10. februar 2015

Klassiske hverdagskjoler

1 - 2 - 3 - 4

Jeg foretrækker til enhver tid at gå i kjole fremfor jeans, da det bare er så meget mere behageligt, men de fleste dage ender jeg dog alligevel i jeans. Det sidste stykke tid har det hovedsageligt været pga. det virkelig kolde vejr, men derudover synes jeg også, at mange af mine kjoler er lidt for "fine" til almindelig hverdagsbrug. Jeg kunne derfor virkelig godt bruge nogle flere helt enkle og klassiske hverdagskjoler, specielt nu hvor vejret heldigvis er blevet lidt mildere igen - de sidste dage har jo nærmest været helt forårsagtige, det er så skønt!

Jeg har derfor fundet nogle rigtig gode bud på lækre hverdagskjoler (der oven i købet også står til rigtig gode priser!) fra Stylepit, som har et kæmpestort udvalg af fine kjoler. Jeg er specielt vild med den grå med den lille rullekrave, da jeg er stor fan af rullekraver for tiden (det er jeg vist ikke ene om) - dog tror jeg stadig, der skal en cardigan over de korte ærmer, for SÅ godt er vejret alligevel ikke endnu ;) Og ellers er den langærmede grå også bare super fin og måske en anelse mere praktisk på denne årstid. Så ja, jeg overvejer godt nok meget, om én af de fire flotte kjoler skal blive min! Hvordan har I det med kjoler til hverdagsbrug? Er I også vilde med dem eller måske mere til jeans? :)


Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Hold da op nogen skønne hverdags kjoler, jeg synes de 2 første er super fine!

  Knus
  www.kathrinejohansaen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er bare så fine og enkle! :)

   Slet
 2. Der er bare intet bedre end hverdagskjoler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej virkelig ikke, derfor forstår jeg heller ikke, at jeg ikke har flere ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...