Sider

mandag den 9. februar 2015

Kreativt arbejde og smukt vejr


Hvor skønt har vejret ikke lige været i dag? Det var jo næsten helt forårsagtigt med solskin, ingen vind og milde temperaturer - hvor var det bare dejligt og så tiltrængt! Jeg har derfor selvfølgelig også nydt vejret rigtig meget hele dagen, først med en dejlig gåtur langs Limfjorden i forbindelse med et møde i morges. Derefter tog jeg hjem til mine forældre (og bliver her et par dage, min farmor har nemlig fødselsdag!), hvor jeg gik en skøn tur med Minnie. Derudover har dagen stået på en del kreativt arbejde både i forhold til bloggen, jobansøgning og min onlineportfolio, som jeg arbejder på for tiden, og så selvfølgelig familiehygge. Alt i alt en skøn dag! Vejret lagde ligesom også op til det, ikke? ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Det var så tiltrængt, savner virkelig sommeren så utrolig meget! :-)

    Knus
    www.kathrinejohansaen.bloggersdelight.dk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...