Sider

lørdag den 7. februar 2015

Nyt til mobilen


Jeg har været så heldig at få en fin lille gave af OnkelBillig.dk, nemlig en super smart kameralinse til min iPhone (den kan dog også bruges til en masse andre mobiler). Jeg har nemlig længe været lidt træt af, at telefonens kamera ikke kan fokusere, hvis man kommer rimelig tæt på motivet, og det derfor ikke er muligt at tage makrobilleder. Linsen har en to i én funktion, så man både får en makrolinse, hvor man jo så kommer tættere på motivet, samt en widelinse, hvor man kommer længere væk fra det, og dermed kan få mere med i billedet. Dog synes jeg ikke wide-delen fungerer særlig godt på min telefon (iPhone 5S), da linsen laver nogle sorte kanter og forvrænger det hele lidt i siderne, men nu var det jo så også heldigvis makro-delen, jeg var mest interesseret i ;)

Linsen fungerer helt praktisk sådan, at man klistrer en lille (stærk) magnetring omkring telefonens kamera, så man nemt kan sætte linsen på magnetringen og tage den af igen. Det er jo både super nemt og smart! Så hvis du er på udkig efter en billig kamera linse til mobil, er den bestemt et godt bud - jeg er i hvert fald super glad for makrolinsen. For se nemlig lige, hvilken forskel den gør på dette før/efter-billede, det er ret imponerende:


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...