Sider

søndag den 15. februar 2015

Outfit: Læder på læder

Rullekrave: H&M - Cardigan: Ichi - Bukser: H&M - Taske: David Jones - Støvler: Bianco


Det føles en anelse overfladisk med et "dagens outfit"-indlæg på en dag som denne med alt det forfærdelige, der er sket i København. Men på den anden side så skal livet jo også gerne gå videre, som det plejer, og derfor kommer indlægget altså alligevel op som planlagt i dag. Og nøj, hvor er det lang tid siden, jeg sidst har lagt et outfit op, der var faktisk ikke et eneste i hele januar! Billederne her er fra den anden dag, og outfittet er jo ret simpelt og klassisk med den sorte rullekrave og den lange cardigan, men forhåbenligt gjort lidt mere spændende med læderbukserne ;) Cardiganen er forresten ny, jeg har nemlig fået den af min mor, der oprindeligt havde købt den til sig selv, men hun brød sig ikke om materialet, så jeg var så heldig at få den i stedet, og det er jeg super glad for!

Den kommende uger byder kun på en enkelt arbejdsdag for mig tirsdag, så jeg har stort set vinterferie, hvor jeg bl.a. har nogle veninde- og familieaftaler, så det glæder jeg mig til. Har I vinterferie? I må i hvert fald have en skøn uge uanset! :)

Follow on Bloglovin

10 kommentarer:

 1. Flot outfit og lækker make up <3

  / Liselotte

  SvarSlet
 2. Det lyder skønt med vinterferie :)
  Og den cardigan ser noget så rar ud - wie at din mor ikke brød sig om den ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var godt nok heldigt for mig! ;)

   Slet
 3. Sikke dog et fint outfit :D
  Du ser yndig ud!

  Kig gerne forbi:
  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have, hvor er du sød! Og jeg skal nok tage et kig forbi din side :)

   Slet
 4. Ej sikke en fin cardigan. Det var da lækkert at du fik den :D
  Og de bukser der. Dem er jeg altså helt vild med!

  Jeg har også vinterferie. Det er virkelig skønt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og ja, det var virkelig lækkert ;)
   Og det lyder bare godt - fortsat god ferie!

   Slet
 5. Du ser virkelig fin ud ;) Desuden er jeg vild med din header ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...