Sider

fredag den 6. marts 2015

Bedste sports-bh


Jeg synes virkelig altid, det er så umådeligt svært at finde en sports-bh, der sidder godt. De kommer nemlig mange gange kun i meget generelle størrelser i form af de traditionelle small, medium osv., hvilket bare ikke kan fungere for alle. Da jeg for nyligt stod og manglede en ny sports-bh, faldt jeg dog over denne model (High Performance) fra Casall, som både er ekstra støttende og som findes i de "rigtige" bh-størrelser med omkreds/skål. Og nøj, hvor er den bare god! Den sidder bare så meget bedre end dem, jeg før har haft, og derfor skulle den også bare deles med jer herinde. Den er selvfølgelig ikke helt billig, men det er sports-bh'er jo som regel ikke, men jeg synes klart denne er pengene værd. Så hvis du ligesom mig har haft et lidt anstrengt forhold til sports-bh'er, så giv lige denne et forsøg - det tror jeg ikke, du vil fortryde ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...