Sider

tirsdag den 3. marts 2015

Fødselsdagsuge


For præcis 7 år siden i dag blev dette lille skønne væsen født og sikke en fornøjelse, hun har været lige siden! Jeg har desværre ikke været hjemme ved mine forældre og fejre hende i dag, men nu er det heller ikke ligefrem fordi, vi gør noget ud af hendes fødselsdag alligevel - hun er jo trods alt en hund, som ikke aner, hvad fødselsdage er for noget ;)

Jeg har i stedet brugt dagen i dag på arbejde, afslapning og lidt praktiske ting. Nogenlunde lige sådan kommer dagen i morgen også til at se ud, dog skal jeg efter arbejde i biografen og se "The Theory of Everything", hvilket jeg selvfølgelig glæder mig rigtig meget til, for den ser bare så god ud! Ugens andre højdepunkter består bl.a. af en shoppetur til Århus med søde veninder og fødselsdagsfest for min far i weekenden, så det kan da helt sikkert kun blive en god uge!
Har I nogle spændende planer for ugen? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...