Sider

torsdag den 12. marts 2015

Instagram: Mad, bolig og forår!

1. Det fineste forårsvejr i Aalborg! - 2. Lækker burger med en vegetarisk grøntsagsbøf. 
3. Mindst ligeså lækker bagelsandwich på en venindetur i Århus.

4. Lidt alternativ vægdekoration i min stue. - 5. Pæne nyindkøbte pynteting fra Kähler! 
6. Er nu også blevet indehaver af det berømte boxset fra Hay ;)

7. Lækker frugtsalat som aftensnack. - 8. Mere frugt i form af lækre vindruer.
9. Skønt forårsvejr gør glad!

Det er ved at være noget tid siden, jeg sidst lavede et indlæg med en update fra min Instagram-profil, så her fik I lige en omgang billedspam ;) Som I kan se er jeg ved at tilføje en masse nye og fine ting i min lejlighed, og derudover sker der også andre nye og meget spændende ting i mit liv lige nu, som I helt sikkert nok skal høre mere om senere. Måske bliver 2015 alligevel ikke helt så stor en katastrofe, som jeg indtil videre har regnet med :)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Lækre billeder :) Så dejligt med forår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og ja, det er bare så skønt! :)

   Slet
 2. Lækre billeder, helt sikkert en fejl jeg ikke følger med på IG også :)
  Det er hermed lavet om på <3

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og det lyder bare godt - jeg følger også dig med stor fornøjelse! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...