Sider

onsdag den 11. marts 2015

Min yndlingste


Jeg har faktisk aldrig været super stor fan af te, men her på det sidste er jeg faktisk blevet helt vild med det, og i særdeleshed denne variant fra Pukka, som bare er super lækker. Den har en dejlig gennemtrængende smag af mint uden at være for meget (til min smag i hvert fald). Og hvis man lige tilsætter en teske Sukrin for at søde den lidt, så er den simpelthen bare helt perfekt. Jeg er blevet en anelse afhængig! Jeg vil dog gerne udvide min te-horisont lidt mere, så har I en yndlingste, som jeg bare skal prøve? :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker Pukka! De har de dejligste te-varianter.

  Selv er jeg dybt afhængig af Perch's Tempel-te lige for tiden. Så god. Så lækker. Så let.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har virkelig noget for alle! Og den lyder spændende - må jeg helt sikkert prøve :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...