Sider

søndag den 1. marts 2015

Skønhedsfavoritter: Februar 2015


Sig mig lige - tre indlæg på tre dage her på bloggen? Det er da helt uhørt! ;) Men bestemt et mønster, jeg håber på at kunne holde fast i efter en al for lang ustabil periode. Vi er jo i dag gået ind i marts måned (hej forår, tak!), og det er derfor tid til et tilbageblik på mine skønhedsfavoritter fra februar måned. Der er ikke en hel masse nyt, da jeg ikke har fået eksperimenteret en hel masse, men her kommer de:

1. Lancome bodylotion:
Selve cremen er en ganske almindelig bodylotion, der giver fugt og trænger ret hurtigt ind i huden. Hvad jeg dog virkelig elsker ved den er dens virkelig skønne duft af roser! Og det er slet ikke på den "hjemmelavede roseparfume"-måde, men roser duftende på allerbedste vis. Og duften holder faktisk i ganske lang tid på huden. Virkelig lækker!

2. Rimmel pudder i farven "001 Transparent":
Jeg har brugt denne pudder i årevis og har for nyligt taget hul på endnu én. Den er transparent i farven, så den giver egentlig bare mathed til huden og er derfor perfekt ovenpå foundation, da det dermed på ingen måde kommer til at se for "kaget" ud, som nogle gange kan være tilfældet med en farvet pudder.

3. Models Own neglelak i farven "Grey Day":
Jeg har været ret vild med enkle og elegante farver på neglene denne måned, så denne fine klassiske grå farve fra Models Own er blevet brugt flere gange. Den er så fin og enkel uden at være kedelig.

4. Essie neglelak i farven "Merino Cool":
I samme spor har denne fine farve fra Essie også været en favorit. Den er en blanding af lilla, brun og grå, og den egentlige farve skifter meget efter lyset. Den er bare så fin og klassisk! Konsistensen er måske ikke er den allerbedste, jeg har prøvet, men alligevel ganske okay.

5. Rimmel Exaggerate eyeliner i farven "261 Noir":
Jeg blev meget ked af det, da disse eyelinere udgik for et års tid siden, da det har været min favorit i årevis. Da de så for nyligt kom tilbage igen, blev jeg til gengæld super glad! De farver nemlig super godt, så de er lette at lægge på og er vandfaste (men lette at få af) og løber derfor ingen steder i løbet af dagen. Denne er bare den helt klassiske sorte, men tror også lige jeg skal have skaffet mig en brun ;)

Det var det! Havde I nogle skønhedsfavoritter i februar?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...