Sider

lørdag den 21. marts 2015

Små nye ting i lejligheden


Jeg har faktisk ikke lavet om på super mange ting i min lejlighed, siden jeg flyttede ind for over tre år siden. For med beskedne midler på SU valgte jeg altså at prioritere mad, tøj osv. over indretning. Men nu da jeg ikke længere er studerende, har det bestemt været på tide med lidt fornyelse hist og her. Nogle af tingene har jeg allerede vist jer i dette indlæg, men tror godt lige de kan klare at blive vist frem en gang mere. Men jeg er så glad for alle de nye ting og synes allerede, her er meget mere hyggeligt, specielt takket være den fine lyskæde! Jeg har desuden flere forskellige andre planer i hovedet også, så når de bliver ført ud i livet, kommer der helt sikkert et lignende indlæg herinde igen ;)

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Sikke nogle fine nye sager du har fået hjem :D

    http://camillajulie.dk/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...