Sider

tirsdag den 10. marts 2015

Til den søde tand


Ja, det er nærmest direkte ondt at vise så meget kage sådan en tirsdag aften, men billederne er fra i søndags, hvor min far havde fødselsdag, og familien var på besøg. Menuen bestod af nybagte boller, kakaosnitter, bananmuffins med nutellafrosting og en skøn æblelagkage. Jeg siger jer, det var godt. Og generelt en super hyggelig dag!

I går morges tog jeg så tilbage til Aalborg, hvor jeg både havde en frokostaftale, shopping med en veninde og stor leverandørrunde med arbejdet om aftenen. Så i dag har bare været ren afslapning med undtagelse af et par timers arbejde. De næste dage bliver også rimelig rolige, mens weekenden byder på et weekendophold med familien. Så denne uge skal helt sikkert nok blive god - det håber jeg også jeres bliver ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...