Sider

onsdag den 8. april 2015

Jeg er tilbage + påskebilleder!


Efter et par uger helt og aldeles uden computer kunne jeg i dag endelig hente min computer fra reparation og nøj, hvor er det bare dejligt! Så nu skal jeg love for, der nok skal komme godt gang i bloggen igen. Vi starter lige op med en god portion billeder fra den forgangne påskeferie, hvor jeg hyggede mig utrolig meget hjemme ved familien - både med den lækreste påskefrokost, shoppetur med mor (hvor jeg endelig fandt mig en blå skjorte, som I helt sikkert snart får at se) og en skøn tur til stranden med madpakker. Det var så dejligt! Jeg håber også, I har nydt påsken. Nu vil jeg så småt smutte i seng, for jeg er jo startet på arbejde og skal dermed tidligt op hver dag, hvilket dog er en sand fornøjelse. Vi blogges ved i morgen - hvor er jeg dog glad for at være tilbage! ;)

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Åh, sådan en påskefrokost er altså en lille dag af ren lykke! *mums*

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...