Sider

søndag den 26. april 2015

Kan I huske mig??


Suk.. Jeg er stadig uden computer. De har forsøgt at fikse den flere gange nu uden succes, og jeg er ærlig talt ret træt af det efterhånden - har jo stort set været uden computer siden før påske! Nu har jeg så fundet min ældgamle MacBook frem, som jeg overhovedet ikke troede virkede, men det gør den så heldigvis lidt i hvert fald, selvom det langt fra er optimalt. Men jeg har da i hvert fald mulighed for at blogge bare en lille smule nu heldigvis!

Der er dog ikke sket de helt store siden, I sidste hørte fra mig. Jeg arbejder bare og har selvfølgelig nydt det lækre vejr på det sidste, og så har jeg fået lidt flere nye fine ting i lejligheden. Men ellers er det hele meget stille og roligt. Jeg håber I har det godt, og at I ikke helt fuldstændig har glemt mig gennem stilheden. Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg snart får en velfungerende computer tilbage igen! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...