Sider

søndag den 12. april 2015

Solskin, nyt job og flere computerproblemer


Nøj, hvor har der bare været det skønneste vejr i dag - eller det har jeg i hvert fald hørt, for jeg har nemlig været på arbejde hele dagen i Matas, hvor alle kunderne skamroste vejret. Jeg glædede mig derfor så meget til at få fri, så jeg kunne komme hjem på altanen og nyde det. Men selvfølgelig var solen væk, da jeg kom hjem og snart begyndte det også at blæse op og regne. Virkelig surt at gå glip af den første rigtige forårsdag!

Nu vi snakker om at arbejde, så har jeg jo flere gange nævnt, at jeg har fået nyt job uden egentlig at fortælle så meget om det. Jeg har været i gang i en uge nu, og det er faktisk i den biograf, hvor jeg var i praktik ifm. min uddannelse i efteråret. Det er en kommunikationsstilling, som jeg simpelthen er så lykkelig over at have fået. Mit første rigtige voksenjob! ;) Det er forresten 30 timer om ugen og indtil videre en tidsbegrænset stilling, så jeg fortsætter samtidig også i Matas. Jeg er bare så glad, kan I tro!

Jeg slutter lige af med en ret trist nyhed: Mens jeg sad og skrev dette indlæg, gik min computer ned på akkurat samme måde, som den lige har gjort og er blevet repareret for, så de har åbenbart ikke gjort det ordentligt, og jeg må ind med den igen på mandag. Jeg er simpelthen så frustreret, for den kan slet ikke starte, og jeg er derfor igen uden computer (skriver fra mobilen nu), og da den sikkert skal til reparation igen, ved jeg ikke lige, hvornår I hører fra mig næste gang. Hvor er det bare surt - jeg er helt grædefærdig :(

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...