Sider

lørdag den 4. april 2015

Påskeferie og stadig computerløs


Ja, I får altså lige et genbrugsbillede, for som titlen siger, så er jeg stadig uden computer, hvilket jeg selvfølgelig også havde regnet med, selvom der hele tiden har været et spinkelt håb om, at jeg kunne få den tilbage inden påske, men nej. Så jeg har været helt og aldeles uden computer i halvanden uge nu, og det føles virkelig mærkeligt. Mest af alt som et kæmpe handicap, men også en anelse befriende nogle gange. Men jeg savner virkelig at blogge og har allerede en helt masse indlæg i tankerne til den kommende tid.

Lige nu er jeg hjemme ved mine forældre på påskeferie, og det er derfor også deres computer, jeg skriver fra, men jeg har desværre ingen muligheder for at redigere billeder på den. Jeg hygger mig helt vildt med familien og selvfølgelig masser af lækker mad, som jo også hører påsken til ;) Og så startede jeg faktisk på mit nye arbejde i onsdags, hvilket må siges at være en dejlig blød opstart med påskeferie efter første arbejdsdag allerede. Men det skal I nok høre meget mere om i et kommende indlæg, jeg er i hvert fald bare så utrolig glad! Nu vil jeg smutte ind i stuen til familien igen for at hygge videre - I må have en fortsat god påske allesammen :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Det er så træls at være computer løs, der er næsten intet værre end det, især når man blogger!

    God lørdag
    www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
  2. Computerløs - Åh, the horror! O_o

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...