Sider

mandag den 25. maj 2015

Den der blå skjorte


Efter gårsdagens mere alvorlige indlæg, føles det altså en smule overfladisk at snakke om skjorter, men pointen med indlægget var jo netop også, at det ikke nytter noget at sætte livet på pause. Så nu skal vi altså snakke skjorter! Jeg har tidligere fortalt en del om min noget håbløse jagt efter en klassisk blå skjorte, der sad godt på mig, og jeg kan nu endelig sige, at jeg har fundet en ret så perfekt én af slagsen. Jeg faldt nemlig over denne fine én fra Vila, som jeg dog desværre ikke lige kan finde online. Men den er bare så fin - ikke for løs og ikke for stram og stoffet er virkelig lækkert. Så jeg er bare så glad for endelig at have afsluttet min skjortejagt! Og I skal helt sikkert nok snart få set den på i et outfit-indlæg ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...