Sider

tirsdag den 19. maj 2015

Endelig tilbage!


I hørte simpelthen rigtigt - jeg har ENDELIG fået min computer tilbage efter konstant at have haft den inde til reparation over tre gange siden slutningen af marts. Så jeg skulle nu meget gerne være tilbage på bloggen igen, hvis computeren da ellers holder denne gang - jeg tør ikke håbe på for meget ;) Men siden sidst er der ikke sket det helt store faktisk, jeg har dog bare efterhånden en kæmpe liste af nye ting, jeg skal have vist frem, så I skal helt sikkert nok høre en masse fra mig igen nu (og jeg gentager; hvis computeren ellers holder denne gang). Så vi blogges ved - jeg vil lige se lidt Eurovision inden jeg smutter i seng ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...