Sider

søndag den 24. maj 2015

Familiehygge og svære tider


Jeg har tilbragt pinsen sammen med familien, og det har bare været så dejligt! Som I kan se på billederne har vi bl.a. gået ture i den smukke nordjyske natur og spist lækker is. Lige hvad jeg havde brug for! Jeg har generelt prioriteret familien ekstra højt det sidste lange stykke tid, for det hele er ikke ligefrem nogen dans på roser for os. Jeg nævnte tilbage i februar, at vi er ramt af alvorlig sygdom i familien, men har egentlig ikke rigtig nævnt det siden af flere grunde. Først og fremmest er det jo ikke det sjoveste at snakke om, men derudover vil jeg jo også gerne holde bloggen så positiv som muligt. Men den skal heller ikke føles falsk, og det gør den lidt for mig for tiden, da jeg mest bare har fået det til at lyde som om, alt kører på skinner, når det ikke ligefrem er tilfældet. Men det er slut nu, for eftersom jeg endelig er ordentligt tilbage på bloggen igen, skal den altså også bare til at være mere ægte og personlig igen.

Så lige nu er situationen den, at min farmor er uhelbredeligt syg og har været det i nogle måneder, og det er bare rigtig rigtig hårdt. Derudover har jeg tumlet med nogle andre personlige ting, som bare har gjort, at de sidste par måneder ikke har været de nemmeste for mig. På det punkt har jeg dog fået det en del bedre, men situationen med min farmor bliver desværre aldrig bedre, og det må jeg bare lære at leve med. Og ikke mindst se lidt mere positivt på det hele på trods af alt det negative. Jeg har trods alt en skøn familie og skønne venner, et fantastisk arbejde, som jeg er super glad for og generelt mange ting at være glad og taknemmelig over. Det er ikke alt sammen noget skidt, og det skal jeg bliver bedre til at huske på, når det hele er lidt svært. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men jeg prøver da!

Det var meget tekst, men en nødvendighed. Jeg vil sige godnat for i dag, og så blogges vi ved! I må forresten lige bære over med mig her ovenpå min lange ufrivillige pause fra bloggen, for jeg skal altså lige have fundet rytmen igen ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Søde Camilla rigtig mange tanker fra mig til dig og din familie.

  Hvor synes jeg bare at du er hammer stærk, at vi vælger at tænke på alt det positive. For som du selv skriver så hjælper det ikke at bruge energi på de negative ting. Det fører intet med sig.
  Jeg er glad for at høre at det går bedre hos dig (trods sygdom i familien).

  Rigtig rigtig mange varmer tanker fra mig <3 <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar! <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...