Sider

torsdag den 28. maj 2015

Mine fødselsdagsønsker

1. Lysestager - 2. Shiseido bodycreme - 3. Lyngbyvase - 4. Lysestager (sølv/sort- 5. Sæbedispenser - 6. Bog

Det er ikke til at forstå, men det er ved at være den tid på året igen, hvor jeg fylder år. Jeg bliver hele 24 år den 17. juni, og det kan jeg bare slet ikke forstå! Men det er jo ikke helt skidt at have fødselsdag, og én af grundene til det er jo, at man får gaver. Og hvis jeg selv skal sige det, synes jeg, at jeg har nogle ret lækre ønsker i år. Som I kan se på collagen, ønsker jeg mig en del boligting, hvilket jeg faktisk ikke normalt plejer at gøre i specielt høj grad. Men jeg har gennem de sidste måneder gået ret meget op i at få piftet min lejlighed lidt op (se bare her og her), og tingene på ønskelisten vil simpelthen bare lige være prikken over i'et. Derudover ønsker jeg mig også en lækker opstramende bodycreme fra Shiseido, som jeg før har prøvet og været meget imponeret af. Og sidst men ikke mindst en god krimi - det kan man altid bruge! Har I nogle spændende ting, I ønsker jer for tiden? :)

Follow on Bloglovin

8 kommentarer:

 1. Er selv helt vild med 4. lysestagerne, de er så stilet og har et råt look!
  Dem vil jeg også gerne selv eje. Dejlige ønsker :)

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er virkelig bare så fine! :)

   Slet
 2. Åh, nye bøger og boliggrej er det bedste.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lækre ønsker :D
  Jeg går selv og ønsker mig en Lyngby vase - jeg har simpelthen ikke taget mig sammen endnu ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg har haft det på samme måde ;)

   Slet
 4. Super fine fødselsdagsønsker og er så vild med de der fyrfadsholdere til væggen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har virkelig også bare forelsket mig i dem :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...