Sider

søndag den 31. maj 2015

Skønhedsfavoritter: April og maj 2015


Så blev det endelig tid til en omgang skønhedsfavoritter igen, da sidste måned desværre måtte udgå pga. mine mange computerproblemer. Derfor slår jeg de to måneder sammen, så her kommer mine skønhedsfavoritter fra april og maj:

1. Shiseido "Ibuki" cleanser:
En virkelig lækker cremet og skummende rens til ansigtet, som effektivt fjerner makeup og snavs og efterlader huden super blød og ren. Og så er den virkelig bare drøj i brug, for man behøver helt seriøst kun en klat på størrelse med en ært til at rense hele ansigtet!

2. Clarins "Double Serum":
En virkelig god og plejende serum, som har en del aktive anti-age ingredienser i sig, som jeg desværre har brug for, for jeg har fået et par linjer i panden (GISP!) og har meget stor alderskrise over det! Men jeg kan klart se forskel på min hud, når jeg bruger den, selvom mine linjer desværre ikke er forsvundet endnu i hvert fald, men jeg har så også kun brugt den i en god måneds tid ;)

3. Michael Kors "Sporty Citrus" parfume:
Har I set de smukke Michael Kors dufte og make-up, der er kommet i udvalgte Matas-butikker? Jeg er helt vild med produkterne, og denne parfume dufter bare så godt og meget lig dens navn, for den er bare så dejlig frisk. Og virkelig en fin og klassisk flakon!

4. Origins "Make A Difference" natcreme:
Denne natcreme har virkelig gjort en forskel for min hud! Normalt brugte jeg gelecremen i samme serie om aftenen, og selvom jeg også er helt vild med den, kunne jeg bare stadig godt have tendens til en anelse tør hud. Men det er helt væk nu med brugen af natcremen, for den er altså bare noget mere rig i konsistensen og ja, bare virkelig lækker.

5. Rimmel "Exaggerate" brun eyeliner:
Jeg er gået tilbage til brun eyeliner, da jeg er kommet frem til, at det klæder mig bedst, i hvert fald til hverdagsbrug. Og denne serie af eyelinere fra Rimmel er altså bare min yndlings, da de er super nemme at påføre og utrolig holdbare. Og den brune farve er bare super fin - ikke for grå og ikke for rød.

6. MAC læbestift i farven "Fanfare":
Jeg er så vild med denne farve, som jeg vil beskrive som en frisk rosafarve. Den giver masser af varme til ansigtet og er godt farvepigmenteret uden, at det ser for voldsomt ud overhovedet. Det er virkelig bare en perfekt hverdagsfarve specielt her til forår og sommer, da den har lidt koral i sig.

Og det var det! Har I nogle lækre skønhedsprodukter, I kan anbefale? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...