Sider

tirsdag den 26. maj 2015

Sommerferieplaner??


Den kommende sommerferie er den første, jeg har haft i mange år uden nogen som helst form for planer - og faktisk også uden ret meget ferie overhovedet. Jeg er jo gået rimelig direkte fra uddannelse og så ud på arbejdsmarkedet og har derfor ikke nået at optjene en hel masse ferie. Jeg har kun én uge optjent fra mit studiejob i Matas, og det er derfor hvad jeg må nøjes med i år. Og den ene uge har jeg ikke nogle specielle planer for, da jeg gerne vil slappe helt og aldeles af. Men det er nu også helt i orden med mindre ferie, for jeg er jo bare så super taknemlig for mit arbejde. Jeg kan dog godt kigge på det ovenstående billede og drømme mig ret så meget tilbage til Spanien, hvor jeg var på ferie sidste år. Har I nogle spændende planer for sommerferien? Så må i meget gerne dele dem i kommentarerne, så jeg kan læse drømmende med ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Jeg skal arbejde i selve sommerferieperioden, men det gør jeg altid. Jeg foretrækker at holde ferie uden for sæson. Til gengæld skal jeg 14 dage til USA til August og 4 dage til London til Oktober. Så det vejer det op. :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...