Sider

torsdag den 7. maj 2015

Status på computersituationen..


Man skulle tro, det var løgn, men jeg har stadig ikke fået min computer tilbage endnu! Jeg ved simpelthen ikke, hvad de laver med den efterhånden, for den blev sendt til reparation sidste mandag, så jeg skal virkelig ned og klage i morgen. Jeg har selvfølgelig min gamle computer, men den fungerer bare ikke specielt godt, og da jeg har ret travlt med arbejde og diverse andre ting disse dage, har jeg simpelthen bare ikke haft tid til at bruge dobbelt så lang tid som normalt på et blogindlæg, som det desværre tager på denne oldgamle computer. Det er virkelig så surt, for jeg har ellers rigtig mange gode idéer til blogindlæg. Men jeg krydser fingre for, at det snart vender nu! Og ellers håber jeg I har det rigtig godt, og at I har lidt mere held med teknikken end jeg har ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...