Sider

mandag den 29. juni 2015

8 random facts


Så er det endelig blevet tid til en omgang lidt mærkelige facts om mig, for det er da ved at være alt for lang tid siden, jeg sidst har lavet sådan et indlæg. Og de er jo altid så hyggelige! Så her kommer lidt ubrugelig viden om mig:

  • Noget af det, der kan skræmme mig allermest, er følelsen af at blive overvåget, hvilket resulterer i, at jeg SKAL rulle for vinduerne, så snart det begynder at blive mørkt, og også dækker mit webcam på computeren til, efter jeg hørte historier om, at de kan hackes.
  • Efter jeg havde et studiejob som stuepige for nogle år siden, er jeg totalt arbejdsskadet, når jeg selv bor på hotel, for jeg skal altid tjekke alle kroge efter for at sikre mig, at der er gjort ordentligt rent.
  • Apropos arbejdsskader, så er jeg blevet en anelse "snobbet" når det kommer til skønhedsprodukter, efter jeg startede i Matas - det er altså bare mest de dyre mærker, der interesserer mig personligt.
  • Jeg er, hvad der så fint betegnes som en "særlig sensitiv" person.
  • Jeg var virkelig bange for julemanden som barn.
  • Der går nogle gange totalt bedstemor i mig, hvor jeg i perioder er helt vild med at løse kryds og tværs'er, og jeg er faktisk ret så god til det!
  • Jeg spiser altid aftensmad ved sofabordet foran fjernsynet - det må man godt, når man bor alene, ikke? ;)
  • Jeg er generelt ikke særlig god til at få lavet spændende aftensmad til mig selv, og det ender meget tit bare med noget rugbrød eller en hurtig salat.

Kan I nikke genkendende til nogle af tingene, eller er jeg bare helt alene om mine små særheder? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...