Sider

tirsdag den 9. juni 2015

Asos shopping


Det gik nok ikke ret manges næser forbi, at Asos.com kørte 20% rabat på hele deres sortiment i sidste uge. Og hvis du følger mig på Facebook ved du, at jeg selvfølgelig som så mange andre benyttede mig af muligheden for at købe nogle lækre ting til ekstra billige penge, og det blev ikke til så lidt. Jeg købte et par super fine sneakers fra Adidas, som jeg er helt vild med til hverdagsbrug, da de ikke er alt for sporty, som nogle af mine andre sneakers har tendens til at være. Derudover blev det også til et par nye Converse-sko, hvilket var stærkt tiltrængt, da mine andre par er mange år gamle - jeg lyver seriøst ikke, når jeg siger, at det ene par er omkring 7 år gamle, det er altså ret vildt, synes jeg! Og sidst men ikke mindst røg der også lige en ret enkel t-shirt fra Nike til træningsbrug med. Så jeg er altså yderst tilfreds med mine køb, og så er det jo bare ekstra dejligt med 20% rabat på det hele! Benyttede I jer også af det gode tilbud? :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...