Sider

søndag den 14. juni 2015

Den seneste tid på Instagram

1. Lækker og farverig salat. - 2. De lækreste smoothies med familien på Abbey Road. 
3. En træt Minnie efter intens leg med rottebamsen!

4. Jeg har købt det smukkeste (og dyreste!) sæt undertøj, jeg nogensinde har ejet.
5. Mine forældre har forkælet mig med den bedste nye cykel. - 6. Mere lækker salat.

6. Jeg har skiftet den sædvanlige pasta i min grøntsagssovs ud med kikærter, og det er jo SÅ lækkert og meget sundere! 
7. Jeg har som den sidste i verden smagt frozen yoghurt og MUMS!! - 8. Gåtur med søde Minnie.

Så blev det tid til en omgang Instagram-billeder her på bloggen. Husk at følge min profil lige her! Jeg har haft en skøn weekend sammen med familien, hvor jeg har slappet godt og grundigt af, hvilket var stærkt tiltrængt. Så nu er jeg klar til en uge, der byder på en række spændende ting, bl.a. min fødselsdag, fest med arbejdet, familiefødselsdag, og så skal jeg også hente mine nye briller på tirsdag. Så det skal bestemt nok blive en rigtig god uge! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...