Sider

mandag den 15. juni 2015

Endnu et outfit

Kjole: Jacqueline De Yong - Cardigan: Vila - Sko: Converse - Taske: Asos - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Jeg prøver så vidt muligt at variere indholdet på bloggen ret godt, men I får altså lige endnu et outfit i denne omgang - dog har jeg lige forsøgt at ændre formatet en anelse. Men dette er helt klart et af mine yndlingsoutfits for tiden! Kjolen er forholdsvis ny og bare super fin til hverdagsbrug, selvom den også sagtens kan styles op til festbrug. Men jeg har brugt denne kombination rigtig meget for tiden, da det både er super behageligt, men også rigtig fint. Jeg bruger generelt meget kjoler disse dage, da det godt kan være lidt varmt med bukser, og så er kjoler jo altså bare mere behagelige.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...