Sider

fredag den 12. juni 2015

Et lidt for varmt outfit

Strik: H&M - Jeans: Lee - Sneakers: Adidas - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Outfittet her er tilbage fra i mandags, hvor dagen startede ud med regn og blæst, men hvor vejret i løbet af dagen blev ret så fantastisk. Derfor var det måske ikke, set i bakspejlet, særlig klogt af mig at tage en meget tyk, varm og syntetisk striktrøje på, for jeg endte virkelig med at have det alt, alt for varmt. Bortset fra det, så synes jeg egentlig, det er et ret fint og ikke mindst behageligt hverdagsoutfit, selvom det måske er en anelse til den kedelige side. Men jeg kan godt lide de matchende grå farver, og så er jeg bare så vild med mine nye sneakers, der udover at være super fine også er så behagelige at have på. Og det skal jo helst være afslappet og behageligt til hverdag.

Nå, jeg vil så småt til at smutte i seng, for det har været en ret hård uge med ekstra meget at se til både på arbejdet og generelt. Så nu vil jeg nyde, at jeg har hele weekenden fri, og så virkelig bare tage det stille og roligt. Og ingen alarm i morgen tidlig - er der noget bedre?? Godnat og rigtig god weekend allesammen! :)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Jeg kender godt det med at tage meget tøj på om morgen og så bliver det bare så hammer varmt om eftermiddagen. Men du ser nu ellers dejlig ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så svært at forudsige! Men tusind tak skal du have <3

   Slet
 2. Hvis det kan trøste, så havde jeg også problemer i mandags, hvor jeg også fik alt for meget tøj på til senere på dagen. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, godt at høre jeg ikke var den eneste! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...