Sider

tirsdag den 23. juni 2015

Fødselsdagslækkerier


Jeg holdt fødselsdag for familien i går aftes hjemme ved mine forældre, da min 50 kvm lejlighed simpelthen er for lille til ret mange gæster ad gangen. Traditionen tro havde min mor disket op med et hav af lækre kager; jordbærtærter, hindbærsnitter, makronmuffins, kransekagetoppe og nybagte boller. Jeg håber seriøst, jeg bliver ligeså god til at bage engang! Men jeg gik derfor i går meget mæt i seng med et stort smil på læben efter en skøn aften med dejlige mennesker og selvfølgelig også nogle fantastiske gaver. Dem skal I helt sikkert nok få at se på bloggen én af de kommende dage! :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Mums, hvor ser det altså bare lækkert ud! Lige til at sætte tænderne i :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...