Sider

mandag den 8. juni 2015

Flot og billigt iPhone cover

iPhone cover fra H&M, 70 kr

Beklager stilheden herinde over weekenden, jeg har dog bare haft en hel del at se til. Men jeg synes lige, jeg vil vise jer mit nye fine cover til min iPhone, for jeg er altså ret så vild med det. Det er bare et super billigt ét fra H&M, men passer bare så fint til min champagnefarvede iPhone, da hovedfarven i coveret også er en lys guldfarve. Og så er jeg generelt bare super vild med den slags mønstre, se fx bare min nye pude i dette indlæg. Jeg elsker virkelig, når man finder super fine ting til nærmest ingen penge - men hvem gør ikke det? ;)

Jeg har en noget travl uge på arbejde denne uge, men det er nu kun dejligt med en masse at se til. Derudover har jeg bare et par andre småaftaler, og så regner jeg med at tage hjem til familien i weekenden. Og så er der jo snart kun en uge til min fødselsdag - nøj, hvor tiden altså bare flyver af sted! Vi blogges ved i morgen (I promise!).

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hvor er det altså fint! Måske skulle jeg snart smutte en tur i H&M ...

    SvarSlet
  2. Det vil jeg klart anbefale i hvert fald! ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...