Sider

søndag den 21. juni 2015

Jeg har travlt


Jeg har virkelig bare haft en ekstremt travl uge, hvilket bloggen desværre har lidt under de sidste dage, men sådan går det bare nogle gange. Jeg har jo bl.a. haft fødselsdag, været til min kusines fødselsdag, været til personalefest, haft et par venindeaftaler og så selvfølgelig arbejdet en hel del. Så der har bestemt været nok at se til. I morgen holder jeg fødselsdag for hele familien, og ellers står ugen på mere arbejde selvfølgelig og et studentergilde, så det bliver heller ikke ligefrem nogen stille uge, men dog alligevel noget mere stille end denne uge. Jeg er løbet lidt tør for nye billeder til bloggen pga. travlheden, så I får lige et par Instagram-billeder af mine to sunde måltider i dag - at resten så primært har bestået af is, kage og slik taler vi ikke lige om ;) I må have en skøn uge!


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...