Sider

tirsdag den 16. juni 2015

Nu med nye briller


Jeg bruger kontaktlinser hver eneste dag, og mine efterhånden 6 år gamle (og ikke særlig pæne) briller bliver kun lige hurtigt luftet om aftenen inden, jeg går i seng. Men nu har jeg endelig fået købt mig et par nye fine briller, som jeg helt klart også har tænkt mig at lufte i hverdagen, når jeg ikke lige føler for kontaktlinser. Og jeg er bare så glad for dem allerede, selvom de er lidt ubehagelige for mine øjne, inden de har vænnet sig til dem. Men de klæder mig i hvert fald meget bedre end de gamle! Mærket er Karl Lagerfeld (som etuiet også indikerer), og de er købt i Louis Nielsen. Lad os bare kalde det en "lille" lækker fødselsdagsgave til mig selv, for jeg har jo fødselsdag i morgen ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hvor er de lækre – og hvor klæder de dig altså bare godt!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...