Sider

mandag den 1. juni 2015

Ny sommerjakke


Jeg synes virkelig, det har været svært at finde en ny forårs-/sommerjakke i år! Udvalget i butikkerne har ikke været specielt prangende, og jeg har derfor bare slet ikke kunnet finde én, jeg kunne lide. Dog er udvalget i internetbutikkerne noget større, og for nogle uger siden havde jeg endelig heldet med mig, da jeg kiggede forbi Only's webshop. Jeg fandt nemlig denne fine korte trenchcoat, som jeg bare er super glad for! Jeg kan netop godt lide, at den er lidt kortere, da jeg synes det klæder mig bedre end de lange. Og så var den også super billig, da der var noget rabat på den, så jeg slap med godt 200 kr - lidt at et kup. Desværre kan jeg ikke længere se den på deres side, men jeg tænkte alligevel, jeg ville vise jer den, da det jo kunne være, den måske er i nogle af Onlys butikker rundt omkring i landet. Jeg er i hvert fald bare super glad for endelig at have fundet en ny sommerjakke! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...