Sider

onsdag den 15. juli 2015

Den bedste sommersalat


Jeg har allerede delt denne "opskrift" med jer en enkelt gang før, men da var billederne virkelig ikke særlig gode, så I får den lige igen - denne gang med noget bedre billeder. Men det handler simpelthen om intet mindre end min absolutte yndlingssalat, som jeg holder endnu mere af her om sommeren. Det er en lidt sødere og mere frugtbaseret salat end de fleste, men det er sådan, jeg bedst kan lide dem. Dét, jeg putter i salaten, er:

Grøn salat eller spinat (det på billedet er crispsalat)
Æble
Granatæble
Rosiner
Mandler
Gulerødder

Bland det, og så har du simpelthen bare verdens bedste salat efter min mening i hvert fald! Mængden af de forskellige ingredienser afhænger selvfølgelig af portionens størrelse og éns smag, så det kan man let selv eksperimentere med. Jeg håber, I er blevet bare en smule inspireret til at lave en god gang salat - jeg er i hvert fald bare så glad for denne! :)


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...