Sider

søndag den 12. juli 2015

Familieweekend og status


Min weekend har stået i familien tegn. Det går desværre ikke så godt med min farmor, som nu er blevet indlagt. Jeg har derfor bl.a. besøgt hende, hvilket jeg også skal i morgen, mens jeg i dag har været på familietur i zoologisk have. Det var nu dejligt at komme lidt væk fra al den trælse sygdom, og så bare nyde alle dyrene, hinanden, lækre madpakker og en is. Men ellers synes jeg godt nok det hele er ret håbløst disse dage, og det gælder mest af alt bare om at tage én dag ad gangen. Og så bliver bloggen desværre også forsømt en anelse, men der er altså bare vigtigere ting nogle gange. Men jeg lover, at den på ingen måde går helt i stå :) Vi blogges ved!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...